Wednesday, November 23, 2016

Sunteți în căutarea pentru cele mai bune carpete-mână smocuri și înnodate-mână în modele personalizate?

Sunteți în căutarea pentru cele mai bune carpete-mână smocuri și înnodate-mână în modele personalizate?Într-adevăr! Vă rugăm să informați în cazul în care putem cumpăra covoare personalizate lucrate manual și covoare care pot fi mână-smocuri sau de mână înnodate ???
Fiind producatori de, înnodate manual și covoarele fabricate manual personalizate țesute manual și covoare putem ajuta să alegeți covorul corespunzător, în funcție de nevoile tale.
Ca și în cazul în care doriți să dea zona de zi, cu aspect contemporan ar trebui să meargă pentru handtufted sau tradiționale mână uite cu noduri sunt mult mai recomandabil.
Atunci când este vorba despre bugetul dvs. vă poate oferi o înaltă clasă în căutarea de covoare, chiar și în cele mai ieftine tarife cu aceste covoare handtufted.
Acum, cum într-adevăr doriți să o executați? Doar trimite ideea de design si culoare doriti si noi va vom trimite opțiunile de proiectare din care puteți face selecția. Dacă doriți, puteți chiar și poate trimite design aveți nevoie exact și vă putem consilia cu privire la cele prea.
Contactati-ne la info@surekasgroup.com pentru mai multe detalii sau vizitați-ne la www.surekasgroup.com
design tradițional palat covor
design tradițional palat covor


design tradițional palat covor
design tradițional palat covor