Friday, August 24, 2018

Deken fabrikanten leveranciers en groothandelaren

Tapijten en tapijten voor uw huis


Als u op zoek bent naar textuur, zachtheid en warmte toe te voegen aan uw kamer, zal een mooi gebied tapijt het lukken.Pluche, eigentijds, en vrolijk - dit heerlijk stijlvolle tapijten zijn de perfecte aanvulling op de hedendaagse ongedwongen levensstijl.De verschillende tinten blauw  kleuren  en levendige ontwerpen van deze vloerkleden zal klasse brengen naar elke kamer in uw huis. Easy-going stijl en een drijvende ritmisch ontwerp maken dit de perfecte karpetten voor lifestyle van vandaag.
1.  Een aantrekkelijke interactie van  kleur  en textuur maken van de dip-geverfde kleed als one-of-a-kind kunstwerken voor uw vloer. Dit kleed is met de hand getuft en geverfd om motieven te produceren in opvallende tinten van blauw  kleur  tegen een stevige ondergrond.
Met de hand getuft tapijt door een tapijt fabriek
 Met de hand getuft tapijt door een tapijt fabriek
2.  Voeg een nautisch tintje aan uw slaapkamer of woonkamer met deze ongedwongen wollen tapijt. De strepen op deze aantrekkelijke flat weven tapijt afwisselen tussen middernacht blauw, licht turkoois, en wit voor een multidimensionale effect.
Flat Weave wollen tapijten  Flat Weave wollen tapijten  door een tapijt fabriek
3.  Voeg een trendy element aan uw decor met deze Ikat-patroon tapijt. Hand geweven wol , deze  platbinding  zal reversibel gemaakt tapijt elke ruimte te verrijken, terwijl de laagpolig eenvoudig te reinigen.
Flat Weave Modern wollen kleed Door een tapijt fabriek
 Flat Weave Modern wollen kleed  Door  een tapijt fabriek
4.  De lichte flat weave tapijt geeft een moderne draai aantraditionele kelims . Ingewikkeld met de hand geweven in 100% wol, dit tapijt voegt accent naar de kamer is geplaatst. Rechte hoeken geven dit handgeweven tapijt een modern tintje en maken het de ideale aanvulling op elke moderne leefruimte.
traditionele kelims door een tapijt fabriek
traditionele kelims  door een tapijt fabriek

Voor meer informatie kunt u ons altijd bezoeken op www.custom-rugs-custom-carpets.com of email ons op info@surekasgroup.com kunt u ook wat AP op + 91-9839141651

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.