Saturday, March 28, 2020

El-Tepeli Halı Üreticileri Hindistan


El Tepeli Halı nedir?

 
Elle püsküllü halı 

El Tepeli Halılar  nedeniyle bozulmamış estetik değerlerinin korunması, imalat kendilerine özgü kavramına bugünlerde daha popüler hale geliyor. Hindistan gelişmekte olan bir ve en rekabetçi pazarlarından biri o en kaliteli el sorguçlu halı imalat yanı sıra el dokuması halılar gelir olduğunu. 


Hindistan'da bozulmamış zengin tarihi değeri de böylece o unmatchable şıklık ve kalite sağlayarak, halı üzerinde tasvir edilir sanat formu yansır.

Her şeyden önce, en tam El Tepeli Halılar ne anlayalım ve sonra biz genişlemesi yönünde alacak  Hindistan'da el sorguçlu halı .


El Tepeli Halı nedir?

el sorguçlu halının dokuma
el sorguçlu halının dokuma
"Elyaf" yollardan "sözlük anlamı üssünde bir arada tutulan parçacığı bir demet veya koleksiyonla. " Ve Tafting yollara " böylece, malzemenin içinden parçacığı bir küme geçen düzenli aralıklarla depresyonları yaparak güçlendirmek için ."

Yani temelde,  El-Tepeli halı  zımbalama veya sofistike iğnenin bir tür manuel olarak çalıştırılan tafting tabancasını kullanarak bir tuval içine yün lifler çekim ve tuval tarafından yapılır, sırayla, bir çerçeve üzerinde gerilir. Kazık oluşturulduktan sonra halı çerçeveden çıkarılır ve sonra biz arkasında bir ağır astar kullanılarak halı korumak.

El Tepeli halı tamamen farklı bir işlem kullanılarak yapılır  El-düğümlü halıların çoğumuz hem tür aynı olduğunu düşünebilir gibi. En Her iki teknikleri arasındaki farkı bildirin.

El vs El-düğümlü halı halı sorguçlu
  

el sorguçlu kilim dokuma
el sorguçlu kilim dokuma
el dokuması kilim dokuma
el dokuması kilim dokuma
  

  1. Adından da anlaşılacağı gibi  el dokuması halılar  el sorguçlu halı bağlama kavramı yok iken knot bağlayarak oluşturulur. Bu bir el kumandalı püsküllü silahı kullanarak tuval içine yün yumruklar veya filizler.
  2. Maliyeti  elle püsküllü halı  nedeniyle daha az zaman elle düğümlü bir oranla, bir el-püsküllü halı yapmak için gerekli olan belirgin bir şekilde önemli ölçüde daha az bir el-düğümlü halının daha uzundur. Ancak,  el sorguçlu halı tasarımları  hiçbir el dokuması halılar daha az caziptir. 
  3. El vb viskoz, polyester, gibi sentetik lifler kullanarak halı esas yünden yapılmış ve günümüzde de yapılır püsküllü ise El-düğümlü halı, yün, ipek ya da her iki birleştirme gibi doğal liflerden yapılır

Hindistan'da El-Tepeli Halı pazar genişletme

el sorguçlu halı üreticileri tarafından yapılan
el sorguçlu halı üreticileri tarafından yapılan

Çok bu yazının başında da belirttiğimiz gibi, el sorguçlu halı sanayi yayılmış dünya çapında. Ancak, Hint el yapımı halılar dünyanın en iyi halı biri olarak kabul edilir ve bu ABD en büyük payı ortadan kaldıracaktır dışarı 100'den fazla ülkeye ihraç edilmektedir. Biz, Küresel Yer Mobilyacılar, en iyi kalite bazılarının üreticileri ve ihracatçılarından biri olan el sorguçlu halı ve kilim.

Elle püsküllü halı üretim  daha popüler hale geliyor çoğunlukla daha halk size gereken aynı time.If de düğümlü halıların olduğu gibi estetik ve güzellik bakımı, nedeniyle daha az maliyetle bunu satın gelemez olarak daha fazla kişi, hitap çünkü artık bilgi veya ayrıntılar, bize lütfen yazma info@surekasgroup.com ya da can + 91-9839141651 de neyin ap, size mümkün olan her şekilde size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.