Saturday, March 28, 2020

Hånd-tuftet tæppe Manufacturers Indien


Hvad er Hand tuftet tæppe?

 
Hånd-tuftet tæppe 

Hand tuftede tæpper  bliver mere og mere populære i disse dage på grund af deres unikke koncept for fremstilling holde de æstetiske værdier intakt. Indien er en ny og en af de mest konkurrenceprægede markeder, når det kommer til at fremstille den bedste kvalitet hånd-tuftet tæpper samt håndknyttet tæpper. 


Den rige historiske værdi, som er intakt i Indien er også afspejlet i den kunstform, der er portrætteret på tæpper, hvilket giver det uovertruffen elegance og kvalitet.

Først og fremmest, lad os forstå, hvad Hand tuftede tæpper præcist er, og så vil vi komme hen imod udvidelsen af  hånd-tuftet tæpper i Indien .


Hvad er Hand tuftet tæppe?

vævning af hånd-tuftet tæppe
vævning af hånd-tuftet tæppe
Ordbogen betydningen af "Tuft" betyder " En flok eller samling af tråde, holdt sammen i bunden. " Og Tuftning betyder " at styrke ved at føre en klynge af tråde gennem materialet, så gør depressioner med jævne mellemrum ."

Så dybest set,  Hånd-tuftede tæpper  er lavet ved stansning eller skyde uldne tråde ind i et lærred ved hjælp af en håndbetjent tufting pistol, som er en slags sofistikeret nål, og lærredet, til gengæld er strakt på en ramme. Tæppet fjernes fra rammen, efter at bunken er oprettet og derefter vi værne tæppet ved hjælp af en kraftig foring på bagsiden.

Hånd Tuftede tæpper er lavet ved hjælp af en helt anden proces end  håndknyttede tæpper , som mange af os tror måske, at begge er lidt samme. Lad os vide forskellene mellem de to teknikker.

Håndknyttet tæpper vs. Hand tuftede tæpper
  

hånd-tuftet tæppe vævning
hånd-tuftet tæppe vævning
håndknyttet tæppe vævning
håndknyttet tæppe vævning
  

  1. Som navnet antyder  håndknyttet tæpper  er skabt ved at binde knob, mens der ikke er nogen begrebet binde i hånd-tuftet tæpper. Det slag eller skyder ulden i lærredet ved anvendelse af en håndbetjent tuftet pistol.
  2. Omkostningerne ved  hånd-tuftet tæppe  er betydeligt mindre end for en håndknyttede tæppe på grund af betydeligt mindre tid, der kræves til at lave en hånd-tuftet tæppe sammenlignet med håndknyttede en. Men  hånd-tuftet tæppe designs  er ikke mindre attraktiv end for håndknyttet tæpper. 
  3. Ægte tæpper består af naturlige fibre som uld, silke eller kombinere begge, mens Hand tuftede tæpper er fremstillet primært af uld og i dag er det er også lavet under anvendelse af syntetiske fibre som viskose, polyester, etc.

Hånd-tuftede tæpper markedet ekspansion i Indien

hånd-tuftet tæppe fremstillet af fabrikanter
hånd-tuftet tæppe fremstillet af fabrikanter

Som nævnt i begyndelsen af dette indlæg, hånd-tuftet tæppe industrien er spredt over hele verden. Dog er indiske håndlavede tæpper betragtes som en af de bedste tæpper i verden, og disse eksporteres til over 100 lande, hvoraf USA fjerner den største andel. Vi, Global Floor Furnishers, er en af de producenter og eksportører af nogle af de bedste kvalitet hånd-tuftet tæpper.

Hånd-tuftede tæppe produktion  bliver mere og mere populær især fordi det henvender sig flere mennesker, da flere offentlige har råd til at købe det på grund af sin lavere omkostninger, vedligeholdelse af æstetik og skønhed som den af knyttede gulvtæpper på samme time.If du har brug for flere oplysninger eller detaljer, så skriv til os på info@surekasgroup.com eller kan også hvad ap på + 91-9839141651, ville vi være glade for at hjælpe dig på enhver måde, vi kan.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.